Gyerek fotózás

Nem vagy megelégedve az óvodában/iskolában készült képekkel? Szeretnéd, ha gyerkőcöd egyéniségét tükröznék a képek?

Hozd el hozzánk a lurkókat és töltsetek nálunk pár vidám órát és mi gondoskodunk róla, hogy egy jó élmény legyen a fotózás. Számos kellékkel és játékkal rendelkezünk, a gyerekek nagyon gyorsan feloldódnak nálunk és játékosan vesszük rá őket a képek elkészítésére.

A fotózás egy belvárosi lakásban kialakított stúdióban zajlik, így a gyerekek úgy érezhetik, magukat mintha csak egy ismerőshöz mennétek át játszani. Sokszor haza sem akarnak menni annyira jól, érzik magukat és gyakran elhangzik, az a kérdés mikor jöttök megint hozzánk?

A legfontosabb nálunk, hogy a gyerekek vidámak legyenek és felszabadultak, hogy a szülök, elégedettek legyenek az elkészült képekkel.


Mikor a legideálisabb a gyerkőcről képeket készíttetni?

Mint minden fotózásnál itt is nagyon fontos, hogy a gyerekek kipihentek és aktívak legyenek.

Ha éppen nyűgösek, betegek vagy iskola után fáradtak akkor nem biztos, hogy együttműködőek lesznek. A fotózás előtt készítsétek fel a gyerkőcöt, hogy hova mentek mi fog történni, hogy ne érje őket meglepetés.


Mit vigyünk magunkkal a fotózásra?

A fotózáshoz hozzátok magatokkal a kedvenc ruhadarabokat, kedvenc játékot, amit szeretnétek a fotókon viszontlátni. Sok kellékünk van, segítek kiválasztani a képekhez és jelenetekhez leginkább illő ruhát és kiegészítőket, háttereket. A gyerekek általában utálnak öltözködni, tapasztalatunk szerint maximum 4 öltözködést bírnak ki, de ennél több ruhát hozzatok, hogy lehessen válogatni. Nagyon fontos, hogy soha semmin ne aggódjatok! Mindig van annyi idő, hogy egyenek-igyanak a gyerekek. Semmit nem sürgetünk, nem erőltetünk rájuk. Hiszen a legfontosabb a jó hangulat, mindenki mosolygós vidám képeket szeretne látni.

Ha esetleg kicsit alább hagyna, a gyerekek figyelme akkor kis meglepetéssel könnyen lehet ösztönözni őket.(Ha van, kedvenc rágcsáljuk, vagy egy apró ajándék lapul a táskában az nagyon jól jön ilyen helyzetben.)

A képeken természetesen ti is szerepelhettek (anya, apa) ezért nem kérünk felárat. Ha azonban többen vagytok és több közös képet szeretnétek (ki ne szeretne? :-) , akkor kombinálhatjuk a gyerekfotózást egy családi fotózással is!