Karácsonyi Szezon

Szeptember 30-tól december 22-ig esti és hétvégi időpontok is kérhetőek. Helyek korlátozott számban vannak, ezért kérlek, minél előbb jelentkezzetek be!

Hozd el az egész családot és készíttessetek pár csodálatos karácsonyi / téli képet, amely örök emlék marad, és amiért a rokonok is odalesznek!

Szeptember végétől stúdiónk ünnepi hangulatot áraszt magából, karácsonyfát állítunk, szépen feldíszítünk mindent, mézeskaláccsal és forró teával várjuk kedves vendégeinket.

Van egy csodálatos kandallónk, amire felkerülnek a díszek. Meghitt képeket készítünk előtte hátérnek használva. Ki ne vágyna arra, hogy a kandalló előtt egy pihe-puha szőnyegen örökítsük meg a legszebb pillanatokat? :)

Ha mindez még nem lenne elég, számos kellékkel rendelkezünk, így a babák és a gyerkőcök angyalkának, télapónak vagy éppen kisördögnek öltözhetnek, vagy egy óriási karácsonyi ajándék dobozból mosolyoghatnak ránk. Természetesen a nagyobb gyerekekre és felnőttekre is gondolunk, akik szeretnének télapó jelmezbe bújni.

A nálunk készült karácsonyi képekből lehetőség van egyedi falinaptár vagy képeslap készítésére is, hogy legyen mivel meglepni a nagyszülőket, rokonokat vagy szeretteinket karácsonykor. A fotókat nálunk is kinyomtatathatod két féle méretben.

Garantáljuk, hogy időben elkészülnek a naptárak és képeslapok így neked már csak arról kell gondoskodni, hogy a fa alá kerüljenek.

Ha fotókönyvet szeretnél ajándékozni szeretteidnek, akkor erre is van lehetőség. Kérlek, érdeklődjetek ezzel kapcsolatban.

 

Karácsonyi Csomagok

Karácsonyi képeslap csomag:

 

Karácsonyi nagy csomag:

 

Karácsonyi naptár csomag:

 

Karácsonyi hercegnő / herceg csomag:

A karácsonyi időszakban a fotók elkészülése 1-2 hét is lehet akár. Ezért ha valakinek sürgős előre jelezze! Sürgőségi felár ellenében tudjuk, csak vállalni az ilyen eseteket.