Kismama fotózás

A pocaklakó fotózásához a legalkalmasabb időszak a hetedik és nyolcadik hónap, amikor már elég nagy a pocak és a kismamák is általában ilyenkor vannak a legjobb formában. A fotózáshoz hozd magaddal a kedvenc ruhadarabjaidat, amik kiemelik a pocakodat. Legyen minden ruhád kényelmes! Olyan, amiben jól tudsz ülni és állni is. Hozz magaddal több ruhát, amiből közösen kiválasztjuk melyik fog a képen a legjobban kinézni, négyszer lesz alkalmad átöltözni. (Telefonon vagy e-mailben részletesebben megbeszéljük, milyen ruhákat hozz magaddal). A legfontosabb az, hogy jól érezd magad a fotózás alatt, mert a hangulatod és érzelmeid a képeken is látszani fognak. Ha a pocaklakónak már van kis cipője, első játéka vagy egy ultrahang kép róla azt is elhozhatod, nagyon jól mutat majd a képeken.

Az igazán tökéletes képek érdekében tudunk biztosítani profi fodrászt és sminkest is. Ilyenkor mindenképpen a természetes hatású sminket és frizurát részesítem előnyben. Fontos hogy figyelj a kezek és a körmök állapotára is, hiszen azok különösen a közeli pocakfotókon fognak többször is szerepelni. Mivel a legtöbb kismama a természetes képeket szereti ezért nagyrészt mezítlábas fotók fognak készülni, de azért hozz magaddal egy két cipőt is.

A fotózás átlagosan 2-3 órát vesz igénybe.

A fotókon természetesen szerepelhet más is veled, a férjed (párod), ha van már gyerkőcöd (vagy akivel szeretnél közös képeket pocakosan).

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, vedd fel velem a kapcsolatot! Minden kérdésedre örömmel válaszolok!