Reklám & tárgy fotózás

Tárgy fotózás

Mutassa meg cégét, termékét, vagy szolgáltatását a lehető legjobban, minőségi fotókon keresztül. Stúdiónk teljes körű fotósszolgáltatást kínál, kreatívan és rugalmasan valósítjuk meg ügyfeleink igényeit és mindig a maximumra törekszünk, így minden felmerülő igényt igyekszünk rövid határidővel kielégíteni. A termékhez vagy szolgáltatáshoz leginkább illő környezetben készítjük a fotókat. Ezért az ügyféllel közös elképzelésnek megfelelően akár „házhoz” is megyünk, ill. természetesen külső helyszínen is szívesen fotózunk.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.


Reklám fotózás

A reklám vagy kampány fotók önálló marketing értékkel bírnak, hiszen egy megfelelő képanyag önmagában magas színvonalon tud képviselni egy adott márkanevet, céget, vagy szolgáltatást. Minden megbízás első fázisa egy fotóterv készítése, melyet az ügyfél igényeihez illesztve, ill. vele egyeztetve alakítunk ki. A képek felhasználási területei: kampány, hirdetés, reklám, webdesign, katalógus, marketing, sales-es ajánlat.

Az igényekhez alkalmazkodva biztosítjuk összeszokott stábunk tagjait, azaz profi Stylist, Sminkes és Fodrászunkat a tökéletes végeredmény érdekében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk.


Nézze meg eddigi munkáinkat! »